Minden évben eljön az a szuper időszak, amikor még jobban próbálunk a kedvenc gyerekeink kedvében járni. Mivel sokszor sajnos időnk nem engedi, hogy mindenben a magunktól elvárt szintet produkáljuk, és nem is tartozik ez a fajta tevékenység a napi rutinunkba, ezért legfontosabb feladatomnak tartom, hogy az ilyenkor felmerülő problémákat, szervezéssel való dolgokat levegyem a vállatokról.

Esküvők

Akárki akármit mondd, ennek a napnak rólatok kell szólnia! A tapasztalat mégis azt mutatja, hogy a kitűzött dátum közeledtével rengetegen a hátuk közepére kívánják az egészet. Ha szeretnéd, hogy az állandóan felmerülő dilemmák okozta stressz helyett a kellemes izgatottságé legyen a főszerep, nem kell tovább keresned.

Rendezvények

Felnőtt rendezvények, szülinapok céges partyk, és más nagyobb volumenű események is szerepelnek a munkáim között. Legyen szó egy csodás esküvői dekorról, vagy tematikus céges partyról, profi partnereimmel ezekben is segítséget nyújtunk. Teljes körű szervezéssel, vagy akár eszközbérléssel kapcsolatban is keress bizalommal, hogy az álmok az élet ezen nagy napjain is zökkenőmentesen, stressz nélkül váljanak valóra.