Gyermek szülinapok

Minden évben eljön az a szuper időszak, amikor még jobban próbálunk a gyerekeink kedvében járni. Mivel sokszor sajnos időnk nem engedi, hogy mindenben a magunktól elvárt szintet produkáljuk, és nem is tartozik ez a fajta tevékenység a napi rutinunkba, ezért legfontosabb feladatomnak tartom, hogy az ilyenkor felmerülő problémákat, szervezéssel való dolgokat levegyem a vállatokról.

Fontos, hogy a gyerekeknek nagy örömet okozzunk, hiszen ők már hosszú hetek óta készülnek erre. Látványos dekoráció, mozgalmas műsor, és jópofa kellékek gondoskodnak arról, hogy az ünnepelt, a vendégek, és persze Ti is élvezni tudjátok ezt a napot. 

Ezért fontos számomra, hogy megalkossam számotokra azt az élményt, amire még évek múlva is szívesen emlékeztek majd. Kell hozzá sok szeretet, rengeteg odafigyelés, egy nagy adag humor és jókedv, és némi varázslat. Egyet viszont garantálhatok! Minden tapasztalatomat, és szenvedélyemet rendelkezésetekre bocsátom, hogy ezek a napok felejthetetlenek maradjanak. Nálam a jó buli alapja a csodás dekoráció.  Szerintem a szórakoztatás, a jópofa programok, a finom ételek és a vizuális élmények összeolvadása garantálja azt amikor egy terembe lépve előkerül a Wow faktor. Egyik nem működik a másik nélkül. Minden korosztálynak szüksége van erre!

A zsúr helyszíne lehet az otthonotok, egy általatok választott helyszín, de akár segítségetekre lehetek a tökéletes választásban is.

Partnereimmel azon dolgozunk, hogy teljes körű party szolgáltatást kapjatok. Legyen szó animátorokról, tánc tanításról, sütikről vagy fini falatokról, lufi hajtogatásról, bohócokról, arc festésől vagy csodás csillám tetoválásról, itt mindenre van lehetőség. 

Minden nap boldogságot adni- Ez az én ajándékom!

Büszke vagyok rá, hogy olyan profi, tehetséges partnerekkel dolgozhatom együtt azon, hogy egy szülinap ne csak jó legyen, hanem felejthetetlen élmény is az ünnepelteknek, akik szívüket, lelküket teszik bele egy-egy szülinapi műsorba. Hiszem, hogy a ragyogó kis elmék mindenből a legjobbat érdemlik, hiszen a kis mosolyok teszik a világot sokkal jobb hellyé!

Legyen szó egy csodás dekorációról, egy szuper buliról, vagy akár mindezt ötvözve egy fantasztikus helyszínen, mindenki megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb variációt/változatot/ajánlatot.

Varázslatos dekoráció
70000 Ft

Közös munkánk első lépése lehet a dekorálás. Itt az általatok kiválasztott helyszínre megyek teljes menetfelszereléssel. 😊 Ezt megelőzi egy konzultáció, és a buli után egy dekoráció leszedés is. Ebben a csomagban szerepel egy csodás főasztal, más néven desszert asztal dekorációja, színben, és tematikában a megbeszéltek szerint. Méretes limonádés üveg, amibe természetesen más finom ital is rejtőzhet, pici party üvegek egyedi csomagolásba öltöztetve, desszertes üvegek cukorkákkal, torta tartó állvány, és nagyon cuki popcorn dobozok. Színes, tematikának megfelelő teríték, és egy kis meglepi minden szülinapozónak.

Varázslatos, felejthetetlen teljes körű tematikus buli
190000Ft

Ahhoz, hogy végig együtt is bulizzunk, választhatjátok ezt az opciót. 😊 Itt is egy előre megbeszélt, egyeztetett helyszínre megyek, de itt már nem egyedül. Viszem magammal a legfontosabb dolgot is! A tortát! 😊 Persze ide is elkísérnek az egyedi dekorációs kellékek, a finomságok, és minden ami fontos a helyszín hangulatához, de mindezeken felül jön velem egy általatok választott animator vagy a megbeszélt műsort, foglalkozást biztosító csapat. Ha pedig ez még nem elég, és hogy megfelelő bizonyítékunk maradjon az utókornak, és a barátoknak arról, hogy mit csibészkedtünk ezen a napon, elkísér a kedvenc fotósom is. 😊 Ha úgy alakul, hogy nem saját helyszínen bulizunk, tudok ajánlani igényes helyszíneket, ahol garantálják a minőségi környezetet számunkra. Ennek az ára helyszínenként változik, de az első konzultáción meg tudjuk beszélni a részletekkel együtt. Mivel itt végig a helyszínen leszek, a romok eltakarításában is segíteni fogok a végén, és segítek, hogy minden zökkenőmentesen menjen.

Exclusive élmény – exlusive helyen-
Kérd ajánlatunkat!

Léteznek olyan helyek, ahova csak álmainkban jutunk el. A tündérek pedig arra valók, hogy megvalósítsák az álmokat, ugye?! 😊Vannak olyan helyek, amiről én már álmodtam, és ezért egy kis varázslattal a ti életetek része is lehet, de a ti ötleteiteket is szívesen váltom valóra. Határ a csillagos ég! Halkan súgok pár példát, hogy mire is gondolok. Királylányok érkezhetnek limuzinnal pl a Marriott külön lakosztályába, hercegeink pedig bulizhatnak mondjuk a Gropama stadion egyik vip lelátóján. Itt minden csodás valósággá válik, szóval keressetek, és álmondjuk együtt egy nagyon nagyot! (itt most kezdem el körbe járni a helyszíneket árakért. Még nem látom, hogy fogok ide bármi fixet írni, de beszélek egy párral, aztán meglátjuk) Ha a csomagokkal kapcsolatban bármilyen kérdésed merült fel, keress bátran!

Extrák

csoki szökőkút

külső helyszínek ajánlása

popcorn

névre szóló ajándékok

sátor

arcfestés, csillámtetkó

smink oktatás

elektromos kisautó bérlés

henna

airbrush

pinata

catering

bútor bérlés

kézműves foglalkozások- akár tematikához kapcsolódóan

ugrálóvár

egyedi meghívók